torstai 5. marraskuuta 2015

Weddings & Work

Ajattelin nyt tässä töissä lounastauolla laittaa tänne pari kuvaa viime viikonlopulta, kun käväisimme pyörähtämässä pomoni Zoen häissä, sekä menneeltä ensimmäiseltä työviikoltani!

Zoen häät pidettiin kauniissa 30 James Street - Home of the Titanic hotellissa (paina nimestä niin pääset kurkkaamaan hotellia), joka on osa Signature Living yritystä, jolla on useita eri hotelleja ympäri Britanniaa, ja Zoe työskentelee heille. Hotelli oli niin kaunis ja hieno, että tunsimme Jennin kanssa olomme vähän ulkopuolisiksi, mutta oli silti uskomaton kokemus. Kävimme myös ennen häiden jatkojen alkua hotellin kattoterassilla viinilasillisella, ja oli muuten mahtavat näkymät Liverpoolista (vaikkakin vähän sumuiset).

Ja vähän ensimmäisestä työviikostani:
aamuisin kävelen aina n. 5 min asuntolalta Queen Square Stationille ja nousen  klo 8:39 linja-autoon kohti Tower Hilliä, joka vie minut Rotundalle,  jossa työskentelen siis nyt seuraavat 7 viikkoa. Rotundassa olen tämän viikon työskennellyt pääasiassa vastaanotossa, mutta teen enemmän päivän aikana ns. "juoksupojan hommia", eli jaan postin kaikille yrityksille/työntekijöille jotka tässä rakennuksessa ovat, kopioin/tulostelen papereita, kirjoitan joka päivä alakerran Garden Bistron "Today's Specials"- listan sähköpostilla rakennuksen työntekijöille ennen lounasta ja lisäksi saatan opastaa kokouksiin tai eri kursseille tulevia henkilöitä rakennuksesta toiseen. Ensi viikolla pääsen luultavasti tekemään enemmän matkailun markkinointi ja myynti tehtäviin kuuluvia hommia kun Zoe palaa häämatkaltaan takaisin toimistoon.

Mutta eipä tässä muuta, kirjoittelen varmaan ensiviikolla tai viikonloppuna enemmän ajastani täällä, joten seuratkoon tätä blogia ken haluaa. :)

30 James Street - Home of the Titanic hotellin
 kattoterassin näkymät Liverpoolista!

30 James Street - Home of the Titanic

Just one (expensive) glass of wine at the rooftop terrace

Ainoa kuva jonka kerkesin napata häistä 

Joka aamuiset linkkipysäkki näkymät

Kirkdale Roadin  (lähellä Rotundaa) syysaamuiset maisemat

Rotunda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti