perjantai 1. huhtikuuta 2016

5. jakson tapahtumat

5. Jaksossa meillä olikin paljon yritysreissuja ja pääsimme siten tutustumaan useisiin matkailun eri ohjelmapalveluiden ja markkinoinnin yrityksiin. Maaliskuun alussa teimme reissun Saarijärvelle luokan kanssa. Ensimmäisenä kävimme tutustumassa Roppi Lax yritykseen, joka tarjoaa asiakkailleen opetusta loimulohen teossa, koskenlaskentaa, savusaunomista, sekä savikiekkoammuntaa. Tutustumisessa tuli opittua paljon yrittämisestä sekä loimulohen teosta!

Roppi Lax käynnin jälkeen suuntasimme majoituspaikkaamme Jakolan tilalle, jossa yövyimme Rentola nimisessä mökissä. Hetken asettumisen jälkeen suuntasimmekin jo seuraavaan paikkaan, eli Jakolan Tilalle, jossa tilan omistaja esitteli meille Jakolan Tilan toimintaa ja automuseota. Seuraavaksi suuntasimme hänen johdolla Mulikan Hiltonille, joka on vanha koulurakennus, jonka he olivat muuntaneet hotelli/juhlatilaksi.

Seuraavana aamuna lähdimme aikaisin aamulla kohti Husky Forest-yritystä, jossa pääsimme juomaan nokipannukahvia ja käymään koiravaljakkoajelulla. Koiravaljakkoajelu oli omasta mielestäni ehkä reissun kohokohta, ja kelikin meitä helli auringolla. Ajelujen jälkeen siirryimme Purolan Farmille, joka on talli/farmi, joka on erikoistunut Islannin hevosiin ja tarjoavat vaellusratsastusta. Purola toimii myös B&B tyylisenä majoitusyrityksenä.

Kuun lopulla kävimme tutustumassa Viitaniemessä Roland Akatemiaan, joka on painoviestintä kerho/yritys. Roland Akatemia tuottaa markkinointiin tarvittavia painatuksia melkein kaikille pinnoille ja esineille. Tämän jälkeen suuntasimme Lutakkoon Mediataivaan kokoustiloihin, jossa yrityksen joku päähenkilöistä esitteli meille Mediataivaan toimintaa, ja opetti meille lisää markkinoinnista ja myynnistä.

Eilen kävimme myös elintarvikealalla Viitaniemessä, jossa pääsimme tekemään marmeladia, fudgea ja hopeatoffeeta. Tutustuimme myös kondiittori-leipuri alaan ja käväisimme oppipuodissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti